Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Graflint

Graflint groothandel

Wiljan heeft bloemisterij artikelen voor alle gelegenheden. U vindt niet alleen een graflint in onze groothandel maar ook sierlijke decoratie parels, kransen en bijbehorende standaards. Daarnaast hebben wij ook graftakhouders in verschillende afmetingen. Deze zijn uitgerust met steekschuim zodat u het boeket kunt opmaken om dit vervolgens te voorzien van een rouwlint. Al deze materialen kunt u eenvoudig meebestellen als u een graflint in onze groothandel inkoopt.

Graflint kleuren

U creëert eenvoudig de juiste sfeer met een graflint. Kleuren zoals wit, crème en paars worden traditioneel veel gebruikt bij bloemstukken voor uitvaarten, maar elke invulling is mogelijk. Bij groothandel Wiljan vindt u ook uitbundige kleuren om bij het afscheid het leven van de overledene te vieren. Zo hebben wij ook een graflint in kleuren zoals roze, oranje en diep blauw. Vindt u niet de tint die u nodig heeft? Dan zijn de gewone linten in onze groothandel ook een goede optie. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ook contact met ons opnemen Wij denken graag met u mee.

Graflint kopen

Wiljan biedt u een uitgebreide service als u een graflint wilt kopen in onze groothandel. Zo kunt u niet alleen online bestellen maar ook onze vestiging in Drachten bezoeken. Met uw eigen account beschikt u over de mogelijkheid om gebruik te maken van ons unieke Cash & Carry systeem. Zo doet u uw inkopen met hetzelfde gemak als gewoon winkelen. Naast een graflint kopen kunt u in ons ruime assortiment ook bijstekers en toebehoren inkopen. Wij zijn u graag van dienst!