Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel verpakkingsmateriaal

Groothandel cadeau verpakkingsmateriaal

Krijgt u vaak klanten over de vloer die op zoek zijn naar een leuke gift voor vrienden of familie? Met de producten uit onze groothandel cadeau verpakkingsmateriaal pakt u hun aankopen in stijl in. Bij Wiljan vindt u niet alleen verpakkingsmaterialen, maar ook een uitgebreide groothandel woondecoratie waarin u prachtige producten vindt voor de verkoop. Zo biedt u uw klanten eenvoudig een divers assortiment aansprekende cadeaus. Pak deze in met het papier en andere producten uit onze groothandel cadeau verpakkingsmateriaal en uw klanten zullen uw zaak ongetwijfeld in volle tevredenheid verlaten.

Groothandel verpakkingsmateriaal pakpapier

Als u op zoek bent naar inpakpapier in alle soorten en kleuren is Wiljan hét aangewezen adres! Onze groothandel verpakkingsmateriaal pakpapier biedt u alles wat u nodig heeft om uw producten aantrekkelijk te verpakken. Combineer kleurrijk papier met folie en vrolijk lint en creëer eenvoudig de prachtigste verpakkingen. Bestellen kan bij onze groothandel verpakkingsmateriaal pakpapier op twee manieren: via de website of in de showroom. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen in Drachten. Is dit te ver weg of heeft u niet voldoende tijd? Dan komen wij graag bij u langs met onze showwagen! Bel gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Groothandel verpakkingsmateriaal tassen

Het is natuurlijk belangrijk dat uw klanten hun aankoop veilig kunnen vervoeren. Daarom vindt u in onze groothandel verpakkingsmateriaal diverse tassen. Ons ruime assortiment papieren draagtassen biedt voor ieder wat wils. Kiest u voor een natuurlijke uitstraling met bruin of zwart of spreken opvallend gekleurde tasjes u meer aan? Wat u ook wenst, u vindt het in onze groothandel verpakkingsmateriaal. Bestel de tassen samen met lint, papier en folie en haal in één keer alles in huis voor een stijlvolle verpakking van uw producten.

Groothandel verpakkingsmateriaal folie

Naast vele soorten papier en lint vindt u in onze groothandel verpakkingsmateriaal ook folie. Dit is met name handig als het cadeautje zichtbaar moet blijven. Met inpakfolie en de producten uit onze linten groothandel kunt u bijvoorbeeld op een stijlvolle manier artikelen in uw winkel uitstallen. U klanten kunnen goed zien wat ze kopen en nemen direct een compleet en sierlijk verpakt cadeau mee naar huis. Wilt u de producten uit onze groothandel verpakkingsmateriaal, zoals folie, papier en labels, eerst zien voor u bestelt? Kom dan langs bij onze showroom in Drachten en maak gebruik van het handige Cash & Carry systeem. Hier kunt u direct de gewenste producten afrekenen en meenemen.

Groothandel verpakkingsmateriaal online

Wij begrijpen dat u het als ondernemer erg druk kunt hebben. Daarom is het mogelijk om bij onze groothandel verpakkingsmateriaal online te bestellen. Zo kunt u eenvoudig vanuit huis of op de zaak het juiste papier, krullint en kartonnen labels bestellen. Ook hulpmaterialen, zoals plakband en nietmachines, hebben wij op voorraad. Alles wat u hoeft te doen om in onze groothandel verpakkingsmateriaal online te bestellen, is een account aanmaken en inloggen. Vervolgens kunt u eenvoudig uw order plaatsen. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk geleverd krijgt.