Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Groothandel buitenpotterie

Met de frisse kleuren van onze potten laat u uw bloemen en planten opleven. Als fullservice groothandel in potterie biedt Wiljan u een ruim assortiment potten van verschillende materialen zoals kunststof, steen en klei. We hebben zowel staande als hangende potten in stijlvolle kleuren van nu zoals pastel mint en pebble grey. Maak een online account aan bij onze groothandel in potterie en koop al uw benodigdheden eenvoudig online. Naast potterie zijn wij een Groothandel woondecoratie en bieden we trendy en seizoensgebonden artikelen voor in het interieur.  

Groothandel potterie decoratie

Speciaal voor u als bloemist of tuincentrum zijn wij dé groothandel in potterie en decoratie materiaal. U kunt onze potten in grote en kleine aantallen bestellen. Kijk eens bij onze Bloemisterij artikelen, daar vindt u alles wat u nodig heeft voor een prachtig boeket of een bijzonder bloemstuk. Bij Wiljan bieden we u de Cash & Carry optie, dat wil zeggen: in onze groothandel in potterie en decoratie met showroom in Drachten kunt u ál uw materialen eenvoudig kopen en direct meenemen.

Groothandel buitenpotterie

Ook bieden wij een ruim assortiment buitenpotterie van diverse materialen. De materialen zijn bestand tegen de invloed van het weer. Kies voor Wiljan als uw groothandel in buitenpotterie, we kunnen met onze showwagen bij u op locatie langskomen. Deze mooie vrachtwagen met showroom biedt u de mogelijkheid om ons assortiment te bekijken en te bestellen. Wij staan u daarbij graag bij met advies over de laatste trends van nu. Maak online een account aan als u graag uw potterie in onze webshop wilt bestellen. Komt u liever zelf langs bij onze fullservice groothandel in buitenpotterie? Daar maakt u zelf kennis met ons ruime assortiment onder het genot van een kopje koffie of thee.