Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel bloemisterij

Groothandel bloemisterij benodigdheden

Al sinds 1984 is Wiljan dé groothandel voor al uw bloemisterij benodigdheden. Wij hebben veel kennis en ervaring als het gaat om de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van bloemsierkunst. We staan dan ook graag voor u klaar met persoonlijk advies voor uw bloemenwinkel of tuincentrum. Dankzij ons ruime assortiment kunnen wij u altijd wel helpen! Komt u naar de groothandel voor verpakkingsmateriaal, bijstekers of kransen? Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben het in de groothandel. Voor al uw bloemisterij benodigdheden bent u bij Wiljan aan het juiste adres!

Groothandel bloemisterij online

Onze overzichtelijke webshop is erg handig. Met uw eigen zakelijke account bestelt u bij onze groothandel uw bloemisterij artikelen eenvoudig online. Een uitkomst als u het druk heeft op de zaak! Wij hebben onze producten altijd ruim op voorraad, zodat u niet lang op uw bestelling hoeft te wachten. Wij zorgen daarnaast voor een snelle levering vanuit onze groothandel naar uw bloemisterij. Online bestellen bij een groothandel was nog nooit zo eenvoudig!

Groothandel bloemisterij Cash & Carry

Wist u dat het ook mogelijk is om naar ons toe te komen en zelf uw inkopen te doen in onze groothandel? Gebruik voor uw bloemisterij benodigdheden ons Cash & Carry systeem en u heeft direct alle producten in huis. Zo hoeft u niet te wachten om aan de slag te gaan! Zit u er aan te denken om het interieur van uw winkel een opfrisbeurt te geven? Neem dan ook eens een kijkje in onze groothandel woondecoratie nadat u zich heeft laten inspireren door ons groothandel bloemisterij assortiment. Kom naar onze Cash & Carry en kies op uw gemak alles uit wat u nodig heeft voor uw zaak!