Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Zinken emmers groothandel

Zinken emmers groothandel online

U bekijkt eenvoudig alle zinken emmers van onze groothandel online. U hoeft alleen maar een account aan te maken om al uw gewenste producten via de webshop te bestellen. Naast emmers vindt u bij ons onder andere een stijlvolle zinken schaal en een uitgebreide groothandel in woondecoratie. Met onze trendy producten geeft u uw zaak moeiteloos de gewenste sfeer. U bestelt uw zinken emmers van onze groothandel voordelig online in onze webshop. Wij zorgen voor een snelle levering. Dat is het gemak van winkelen bij Wiljan!

Zinken emmers groothandel Wiljan

U kunt niet alleen online de zinken emmers van groothandel Wiljan bestellen, maar ook in onze showroom in Drachten. Wij maken gebruik van een handig Cash & Carry systeem. Dit betekent dat u de gewenste artikelen eenvoudig in uw winkelwagen legt, afrekent en meeneemt. Zo haalt u snel alle decoratie voor uw winkel in huis. De zinken emmers van groothandel Wiljan zijn perfect te combineren met de vele bloemisterij artikelen uit ons uitgebreide assortiment. Wilt u onze producten eerst bekijken, maar bent u niet in de gelegenheid om naar Drachten te komen? Geen probleem! Dan komen wij graag naar u toe met onze handige showroom op wielen.