Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Pot aardewerk

Pot aardewerk groothandel

Als ondernemer wilt u uiteraard producten inkopen om de huisstijl van uw winkel kracht bij te zetten. U vindt vrijwel moeiteloos een passende pot van aardewerk in onze groothandel, bijvoorbeeld in onze afdeling buitenpotterie. Zo kunt u naast een aardewerk pot ook gemakkelijk terracotta bloempotjes of kunststof buitenpotten bestellen. Ook decoratie en opvulmateriaal voor uw pot van aardewerk zijn in onze groothandel volop verkrijgbaar.

Pot aardewerk hoog

Wilt u de kamerplanten uit uw assortiment stijlvol presenteren in een pot van aardewerk in groot formaat? Ook deze bestelt u eenvoudig bij Wiljan! Verder vindt u in ons ruime assortiment diverse aardewerk schalen. Hiermee blijft een vensterbank na het watergeven schoon en droog. Een pot in groot formaat is verkrijgbaar tot een hoogte van wel 40 cm. Daarmee is dit ook een mooie decoratie om op bijvoorbeeld bij de entree van uw winkel op de vloer te zetten.

Pot aardewerk bestellen

Wiljan is de full service groothandel waar u niet alleen een pot van aardewerk kunt bestellen, maar ook de showroom kunt bezoeken. In onze vestiging in Drachten werken wij met een handig Cash en Carry systeem. Het werkt eenvoudig: de producten die u aanspreken rekent u direct af bij de kassa. In ons groothandel kunt u gemakkelijk gebruik maken van verschillende betaalsystemen. Een pot van aardewerk bestellen doet u bij Wiljan even gemakkelijk online als offline. Bekijk ons complete afdeling aardewerk en u vindt alle accessoires om uw onderneming een eigen gezicht te geven!