Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel woonaccessoires kado artikelen

Groothandel woonaccessoires kado artikelen Cash & Carry

Een groot voordeel is dat u bij onze groothandel zowel grote als kleine aantallen woonaccessoires en kado artikelen af kunt nemen. Onze Cash & Carry methode is daarbij een grote aanrader als u inspiratie nodig heeft, of eerst graag wilt bekijken wat u bestelt. Wij hebben een 250m² grote showroom waar u uw ogen de kost kunt geven. Vervolgens koopt u in de groothandel alle woonaccessoires en kado artikelen in ons Cash & Carry magazijn bij de showroom! U kunt alle producten direct meenemen.

Groothandel woonaccessoires kado artikelen online

Wilt u rustig thuis of op de zaak ons assortiment bekijken? U hoeft dan niet naar de groothandel te komen. Al onze woonaccessoires en kado artikelen zijn online met hetzelfde gemak te vinden! Ook uw groothandel verpakkingsmateriaal om uw klanten versteld te doen staan met uw inpakkunsten, bestelt u eenvoudig mee. Met ons inpakfolie en krullint maakt u de cadeaus helemaal af! Bestel bij de Wiljan groothandel uw woonaccessoires en kado artikelen online en profiteer bovendien van een snelle levering!

Groothandel woonaccessoires kado artikelen online bestellen

Heeft u al zin om in onze webshop te winkelen? Maak dan snel een zakelijk account aan om vandaag nog uw groothandel woondecoratie te bestellen. Wiljan is dé groothandel in woonaccessoires en kado artikelen die online bestellen gemakkelijk maakt. Met uw account kunt u steeds weer inloggen en opnieuw een order plaatsen. Naast dat u bij De Wiljan groothandel al uw woonaccessoires en kado artikelen online kunt bestellen, is het natuurlijk ook mogelijk om alle andere producten aan te schaffen die u nodig heeft, zoals bloemisterij artikelen. Wij zijn van alle markten thuis!