Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Decoratiemateriaal winkel

Decoratiemateriaal winkel groothandel

U kunt eenvoudig uw inrichting op de tijd van het jaar afstemmen met decoratiemateriaal voor uw winkel. Bij groothandel Wiljan vindt u niet alleen kerst winkel decoratie en herfst decoratie maar ook vrolijke decoraties voor in de zomermaanden. Ook kunt u met sfeervolle decoratie meubelen uw persoonlijke huisstijl vormgeven. Wij hebben onder andere stijlvolle tafels van gietijzer, plantenkrukken en rustieke kaarsen en industriële lampen. Wilt u het decoratie materiaal voor uw winkel uit onze groothandel met eigen ogen zien? Dan bent u van harte welkom om in onze vestiging in Drachten gebruik te maken van onze Cash & Carry systeem. U kunt daarmee de producten van uw voorkeur direct inladen en afrekenen!

Decoratiemateriaal winkel inkopen

Wiljan is de full service groothandel waar u eenvoudig en voordelig het decoratiemateriaal voor uw winkel kunt inkopen. In onze afdeling woondecoratie vindt u een groot aanbod wanddecoratie, gekleurde kussens en vrolijke decoratie kransen in diverse afmetingen. Onze medewerkers informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. U kunt naar wens een afspraak maken voor een bezoek van onze showwagen. Daarin worden de nieuwste trends zoals bijvoorbeeld de plantenzak uitgestald. Hoe u ook het decoratiemateriaal voor uw winkel ook wilt inkopen, u profiteert bij ons van een ruime service en een snelle levering!