Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Steigerhouten tekstborden groothandel

Steigerhouten tekstborden groothandel online

Bij Wiljan heeft u alle tijd om uw inkopen te doen. Op onze website ziet u een compleet overzicht van de steigerhouten tekstborden die u in onze groothandel decoratie online kunt bestellen. Naast tekstborden vindt u in ons assortiment ook gemakkelijk een houten plantenbak en diverse andere decoraties van hout. Deze kunt u direct meebestellen wanneer u de steigerhouten tekstborden uit onze groothandel online inkoopt. Zo creëert u met groot gemak een warme sfeer in uw winkel.

Steigerhouten tekstborden groothandel bestellen

Wiljan is de full service groothandel om uw steigerhouten tekstborden te bestellen. Wij bieden u bovendien de extra mogelijkheid om onze decoratie groothandel in Drachten te bezoeken en nieuwe ideeën op te doen voor het aanbod van uw winkel of bloemenzaak. Wij hebben bijvoorbeeld een groot aanbod aardewerk potten in diverse kleuren en afmetingen die u eenvoudig naast de steigerhouten tekstborden uit onze groothandel kunt bestellen… of direct meenemen! Wij maken namelijk gebruik van een Cash & Carry systeem, zodat u alles wat u aanspreekt direct kunt afrekenen en meenemen!