Nu 20% korting op het gehele assortiment!*Online vanaf €1000,- excl btw | Kortingscode: 40jaar
Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Antieke klokken groothandel

Wie kent niet de warme retro sfeer van een huis vol met oude spulletjes? De antieke klokken van groothandel Wiljan maken van uw etalage een nostalgische eyecatcher. Met ons ruime aanbod kunt u oude tijden helemaal laten herleven. Het design is van nu maar de sfeer van toen! Maak eenvoudig online uw account aan om uw antieke klokken in onze groothandel online te bestellen of offline in te kopen bij onze vestiging te Drachten. Wij zijn u graag van dienst en bieden u een uitgebreide service!

0 resultaat

Antieke klokken groothandel online

Bij Wiljan vindt u volop inspiratie als u antieke klokken in onze groothandel online wilt bestellen. Zo vindt u bijvoorbeeld creatieve ontwerpen, zoals een weegschaal met aan de andere kant van de balans een wijzerplaat met uurwerk. Ook decoratie klokken die lijken op een ouderwetse wekker hebben wij zowel met ronde als rechte lijnen. Of laat u inspireren door een oude stationsklok! Met het ruime aanbod van onze decoratie groothandel kunt u alle kanten op. Bestel daarom uw antieke klokken in onze groothandel online!

Antieke klokken groothandel bestellen

Het praktische adres om uw antieke klokken in een groothandel te bestellen is zonder twijfel Wiljan! Inkopen kunt u bij ons op verschillende manieren doen, zowel offline als online. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoekje van onze showwagen. Daar hebben wij de meest up to date decoraties voor cadeauwinkels en bloemisterij artikelen overzichtelijk uitgestald. Deze kunt u tegelijk samen met de antieke klokken uit onze groothandel bestellen.

Antieke wandklokken groothandel showroom

Wiljan biedt u de meeste complete service. Daarom is het ook mogelijk om het aanbod antieke wandklokken van onze groothandel in de showroom te bekijken en direct in te laden! Onze vestiging in Drachten is eveneens is een fullservice cashencarry groothandel waar u op diverse manieren kunt afrekenen. Bekijk uw favoriete antieke wandklokken van onze groothandel in de showroom en u kunt uw inspirerende aankoop meteen meenemen om uw etalage in de kijker te zetten!