Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel hobby artikelen

Groothandel hobby artikelen online bestellen

Heeft u weinig tijd om winkels af te struinen, maar wilt u toch graag materialen kopen in onze groothandel in hobby artikelen? Online bestellen is dan ideaal voor u. Dit is bij Wiljan geen enkel probleem. U hoeft hiervoor alleen een account aan te maken en in te loggen. Vervolgens bekijkt u eenvoudig ons volledige assortiment en de aantrekkelijke prijzen uit onze groothandel in hobby artikelen. Online bestellen heeft bij ons één groot voordeel: u profiteert van een snelle levering. Zo hoeft u niet lang te wachten voordat u aan de slag kunt met uw bloemisterij benodigdheden en de producten uit onze decoratie kransen groothandel.

Groothandel hobby artikelen Cash & Carry

Naast een uitgebreide website waarop u producten online kunt bestellen, heeft Wiljan ook een groothandel in hobby artikelen met Cash & Carry. Dit handige systeem zorgt ervoor dat u bij ons direct de gewenste artikelen kunt afrekenen en meenemen. Het is naast gelijk betalen ook mogelijk om een factuur te laten opmaken. Zo kunt u winkelen op de manier die het beste bij u past! In onze groothandel in hobby artikelen met Cash & Carry systeem bekijkt u op uw gemak ons complete aanbod bloemisterij artikelen en woondecoratie. Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen met onze showwagen graag naar u toe!