Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Etalage decoratie kerst

Etalage decoratie kerst groothandel

U ontdekt elk jaar weer de nieuwste trends als u uw etalage decoratie voor kerst bij groothandel Wiljan bestelt. Onze kerstballen zijn in de meest uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. Wat denkt u bijvoorbeeld van glazen ballen met een zwarte finish? U zult er versteld van staan wat de weerkaatsing van het licht met de zwarte ondergrond doet! Wij hebben ook andere soorten kerstversiering in onze groothandel. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze kerststekers om uw boeketten en bloempotten in kerstsfeer te hullen. Deze donkere tijd is het perfecte moment om een geliefde in het zonnetje te zetten met een mooie geschenkset. Deze kunt u gemakkelijk zelf samenstellen dankzij het ruime assortiment etalage decoratie voor kerst van onze groothandel. Wij hebben diverse kerstfiguren van hout, glas en andere materialen, zodat u als winkelier uw creativiteit kunt uitleven!

Etalage decoratie kerst inkopen

Heeft u het razend druk in de periode voorafgaand aan kerst? Uw etalage decoratie voor kerst inkopen doet u bij kerstdecoratie groothandel Wiljan zeer gemakkelijk online! Wij bieden u een ruime keuze aan kerst sfeerlichten, waxinelichthouders en kerstverlichting voor uw kerstboom en andere sfeervolle decoraties. U maakt gemakkelijk een keuze dankzij ons ruime assortiment etalage decoratie voor kerst. Inkopen doen kan niet alleen online maar ook in onze groothandel voor kerstdecoraties en kerstverlichting in Drachten. Maak bijvoorbeeld gebruik van ons Cash & Carry systeem. U bezoekt eenvoudig onze vestiging en laadt al uw producten in de winkelwagen. Afrekenen kan bij ons zowel contant als per factuur!