Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel landelijke woonaccessoires

Groothandel landelijke woonaccessoires online

Decoraties in verschillende stijlen vindt u bij groothandel Wiljan. De landelijke woonaccessoires die u online kunt bestellen zijn zeer divers, zodat u gemakkelijk uw eigen accenten legt. Voor uw bloemenzaak hebben wij verschillende bloemisterij artikelen die u bijvoorbeeld kunt aanvullen met natuurlijke materialen zoals decoratie mos, decoratie vruchten en de veren uit onze groothandel voor landelijke woonaccessoires. Voor online inspiratie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers van de klantenservice staan bovendien graag voor u klaar met deskundig advies.

Groothandel landelijke woonaccessoires inkopen

Soms helpt een inspirerende omgeving u bij het vinden van de juiste woondecoraties. Daarom kunt u ook op locatie in Drachten bij groothandel Wiljan uw landelijke woonaccessoires inkopen. Wij bieden u de extra service van een uitgebreid Cash en Carry systeem. Hierbij kunt u de producten die u nodig heeft direct in uw winkelwagen meenemen en op de voor u passende manier afrekenen. Zo ziet u met eigen ogen het warme sfeereffect van een macramé hanger en andere accessoires zoals rieten manden en decoratie kransen. Bij een groothandel landelijke woonaccessoires inkopen, doet u het gemakkelijkst bij Wiljan, zowel online als realtime!