Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Kerstartikelen groothandel

Kerstartikelen groothandel Cash & Carry

Wilt u het liefst vandaag nog beginnen met versieren van uw zaak? Koop dan uw kerstartikelen in onze groothandel volgens het Cash & Carry systeem. U kunt alle decoratie en kerstboomversiering in onze groothandel bekijken en in ons magazijn gelijk in uw wagentje laden. Vervolgens rekent u direct af, of kiest u ervoor om een factuur mee te krijgen. U kunt dan meteen aan de slag met uw nieuwe kerstartikelen uit onze groothandel. Ons Cash & Carry systeem werkt net als boodschappen doen!

Kerstartikelen groothandel online

Om u tijd te besparen, hebben wij een uitgebreide webshop waarin u alle kerstartikelen uit onze groothandel online kunt kopen. U maakt eenmalig een zakelijk account aan en kunt daarna elke keer gemakkelijk inloggen en uw bestellingen plaatsen. Bij Wiljan hebben wij veel producten op voorraad, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw order. Wij zijn een heuse kerstversiering groothandel te noemen, want ook in de drukke tijd voor de feestdagen leveren wij alle kerstartikelen uit onze groothandel die u online bestelt snel bij u af!

Inkopen kerstartikelen groothandel

Wij hebben persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Tijdens het inkopen van al uw kerstartikelen bij onze groothandel staan wij dan ook altijd voor u klaar! Wiljan is een familiebedrijf met ruime ervaring. Wij bestaan al sinds 1984 en doen al die jaren al ons best om u persoonlijk te helpen. Dus heeft u advies nodig bij het inkopen van kerstartikelen? Als vooraanstaande groothandel in kerstdecoratie kunt u altijd bij ons terecht!

Houten kerstartikelen groothandel

Bij Wiljan hebben wij ook houten kerstartikelen in onze groothandel. Gebruik bijvoorbeeld de hangers en waxinelichthouders om een sfeervolle kersttafel mee in te richten in uw winkel. Maak het helemaal af met gezellige lampjes uit de afdeling van onze groothandel met kerstverlichting. Het is ook erg leuk om de houten kerstdecoratie uit onze groothandel als extraatje aan uw kerstpakketten toe te voegen. Zo genieten u werknemers ook thuis mee van stijlvolle houten kerstartikelen. Kom naar onze groothandel en laat u inspireren voor de feestdagen!