Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Paasversiering

Paasversiering groothandel

Welke huisstijl uw winkel of bloemenzaak ook heeft, u vindt gemakkelijk bijpassende paasversiering bij groothandel Wiljan. Wij hebben onder andere een hele brede collectie decoratie eieren, waaronder varianten met een handige lus om aan een paastak te hangen. Met natuur decoratie zoals schelpen, mos en andere vormen versterkt u de paassfeer. Met de paasversiering uit onze groothandel hult u uw winkel gemakkelijk in een vrolijke paassfeer!

Paasversiering online

Wiljan is dé full service groothandel waar u uw paasversiering gemakkelijk online kunt bestellen. Door ons diverse aanbod beschikt u over talloze manieren om uw winkel een eigen gezicht te geven. Onze medewerkers kunnen u adviseren bij het vormgeven van uw eigen huisstijl of het flexibel inrichten van uw etalage. Zo past u de sfeer van uw winkel of bloemenzaak gemakkelijk aan aan de periode van het jaar. Wij hebben bijvoorbeeld ook een groot assortiment zomer decoratie die u gemakkelijk alvast kunt meebestellen met de paasversiering die u online inkoopt!

Paasversiering inkopen

Als drukbezette ondernemer is het fijn om te weten dat u uw paasversiering kunt inkopen hoe en wanneer u wilt. Bent u bijvoorbeeld onderweg voor een zakelijke afspraak en rijdt u toevallig langs Drachten? Breng dan eens een bezoekje aan de showroom van onze vestiging om inspiratie op te doen. Afrekenen doet u gemakkelijk op locatie dankzij ons handige Cash & Carry systeem. Daarnaast beschikt u over de mogelijkheid om onze showwagen langs te laten komen. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste trends en wordt paasversiering inkopen een stuk eenvoudiger.