Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel bloemisterij artikelen

Groothandel bloemisterij artikelen online

Met het grootste gemak bestelt u bij Wiljan uw groothandel bloemisterij artikelen online. Als bloemist is het handig om voor alle gelegenheden iets in het assortiment te hebben, zoals bijvoorbeeld een rouwlint dat goed bij onze kransen past. Ons assortiment op het gebied van woondecoratie stelt u in de gelegenheid om uw bloemenzaak sfeervol in te richten met producten die ook geschikt zijn voor de bijverkoop. Wij zorgen voor een snelle levering als u in onze groothandel bloemisterij artikelen online bestelt!

Groothandel bloemisterij artikelen bestellen

Als u van plan bent om in een groothandel bloemisterij artikelen te bestellen, dan is Wiljan zonder meer het beste adres. Misschien vindt u het lastig om een geschikt moment te vinden om uw inkopen te doen. Bent u toevallig in de buurt bij onze locatie in Drachten? Maak dan flexibel gebruik van ons Cash & Carry systeem. Daarmee laadt u direct al de producten van uw voorkeur in uw winkelwagentje. U vindt bij ons alles om uw etalage in te richten, zoals sfeervolle lampen. Groothandel Wiljan heeft daarnaast ook een ruim aanbod inpakpapier en andere benodigdheden. Maak direct een account aan om van onze uitgebreide service te profiteren!