Al meer dan 35 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Kunstbloemen groothandel

Zijden bloemen groothandel

In onze Linten groothandel vindt u prachtige linten in allerlei kleuren die de zijden bloemen in de groothandel van Wiljan helemaal afmaken. Wilt u met eigen ogen zien hoe mooi onze kunstbloemen zijn? Kom dan naar de zijden bloemen groothandel van Wiljan, we hebben een showroom in Drachten. De bloemen en andere Groothandel decoratie artikelen kunt u meteen kopen en meenemen volgens het Cash & Carry systeem. In de showroom vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bloemisterij, tuincentrum of cadeauwinkel.

Foam bloemen groothandel

Bij Wiljan kunt u ook terecht als Groothandel potterie voor de foam bloemen in onze groothandel. De vrolijke kleuren van de potten accentueren de verschillende tinten van de kunstbloemen en -planten. Een voordeel van foam als materiaal is dat het niet verkleurt in de zon. Wilt u de foam bloemen uit onze groothandel van dichtbij bekijken, maar heeft u geen tijd om naar de showroom te komen? We komen graag bij uw zaak langs met onze showwagen en geven u daarbij passend advies over de laatste trends op het gebied van decoratie. Zo kunt u eenvoudig de gewenste producten bestellen.

Kunstbloemen groothandel online

Maak uw keuze uit ons uitgebreide aanbod kunstbloemen in onze groothandel online. We hebben sierlijke magnolia’s, diepgroene cactussen en prairie gras inclusief pot. Verder bieden we u prachtige Engelse klaprozen, romantische rozen en exotische bananenbomen in plastic potten. Met uw online account kunt u de kunstbloemen uit onze groothandel eenvoudig online bestellen. Wij hebben al onze producten in eigen voorraad en leveren indien voorradig binnen 48 uur.