Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel woondecoratie

Groothandel woondecoratie artikelen

Voor een bloemisterij, tuincentrum, cadeau-, woonwinkel et cetera bieden wij u een ruim assortiment groothandel woondecoratie artikelen. Neem gerust een kijkje in onze webshop, u kunt alles heel eenvoudig online bestellen. Maak hiervoor online een account aan. Als u al langer klant bent bij Wiljan, kunt u gemakkelijk inloggen. Als groothandel in woondecoratie artikelen vindt u bij ons ook een ruime keuze aan handige Bloemisterij artikelen

Inkoop woondecoratie

Kom naar onze ruime showroom met Cash en Carry voor de inkoop van uw woondecoratie, of maak een afspraak met ons zodat we bij u op locatie langs kunnen komen met onze showwagen. Dit is een kleine showroom in een mooie vrachtwagen. Kies ervoor om de inkoop van al uw woondecoratie te doen bij Wiljan, wij hebben onze artikelen in eigen voorraad en zorgen voor een snelle levering! 

Groothandel decoratie online

Ook als u als bedrijf kerstpakketten samenstelt, is Wiljan als groothandel in decoratie online een uitstekende keuze. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze Kerstdecoratie, voor een originele invulling van het kerstpakket. Kies voor Wiljan als uw groothandel in decoratie online en maak als zakelijke relatie een account aan. Wij bieden u een goede en persoonlijke service!