De levertijd van uw bestelling bedraagt op dit moment 5 werkdagen.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Manden groothandel

Manden groothandel online

Als drukke ondernemer kunt u snel en gemakkelijk uw manden in onze groothandel online te bestellen. Wij bieden u een ruime keuze. Zo vindt u in ons assortiment onder andere:

Wilt u een mooi fleurig geschenk samenstellen met de manden die u in onze groothandel online kunt bestellen? Ook voor verpakkingsmateriaal zoals folie, krullinten, pakpapier en andere accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kiest u gemakkelijk een huisstijl voor uw winkel!

Manden groothandel bestellen

Wiljan is de expert op het gebied van winkel decoratie die voor u de nieuwste trends in de gaten houdt. Zo kunt u gemakkelijk manden in onze groothandel bestellen om uw cadeauwinkel of bloemenzaak te voorzien van een up-to-date interieur. Wilt u zich laten inspireren en bijvoorbeeld onze hangmanden met eigen ogen zien? Dat kan! In onze vestiging in Drachten verkent u eenvoudig de verschillende mogelijkheden. Dankzij ons Cash & Carry systeem kunt u uw winkelwagen inladen en direct of per factuur afrekenen. Daarnaast kunt u rekenen op een snelle levering als u manden in onze groothandel wilt bestellen. Wij zijn u graag van dienst!