Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Online groothandel

Online groothandel decoratie

Uw zaak krijgt snel een sfeervolle uitstraling dankzij de producten uit onze online groothandel in decoratie artikelen. Met onze wandhangers, sfeerlichten, kaarsen en meubels creëert u een fijne werkplek voor uzelf én een plaats waar mensen graag nog eens terugkomen. De producten uit onze online groothandel in decoratie artikelen zijn niet alleen geschikt voor de aankleding van uw winkel, maar ook ideaal voor de verkoop. Zo kunnen uw klanten ook thuis een heerlijk warme sfeer creëren!

Online groothandel bloemisterij

Wiljan barst niet alleen van de decoratiematerialen. In onze online groothandel vindt u ook bloemisterij artikelen. Of u nu op zoek bent naar gereedschap, binderijproducten, bijstekers, kransen of steekschuim, wij hebben het voor u. Daarnaast vindt u in onze online groothandel in bloemisterij artikelen bijvoorbeeld plantenvoeding en grond om uw bloemen en planten een goede voedingsbodem te geven. U bestelt al uw gewenste producten eenvoudig via onze website. Wij zorgen voor een snelle levering.

Online groothandel inkopen

Wilt u graag in onze online groothandel uw inkopen doen? Geen probleem. Hiervoor heeft u alleen een account nodig. Dit maakt u zelf in een paar stappen aan. Vervolgens kunt u ons complete assortiment inclusief de prijzen bekijken. Het is bij Wiljan niet alleen mogelijk om in de online groothandel inkopen te doen. Wij hebben naast een online aanbod ook een ruime showroom met magazijn in Drachten. U bent hier van harte welkom om onze uitgebreide groothandel in woondecoratie en andere materialen te bekijken. Dankzij het handige Cash & Carry systeem neemt u de gewenste artikelen direct mee naar huis!