Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Geurbranders groothandel

Geurbranders groothandel online

U heeft altijd zelf de controle over uw bestellingen als u geurbranders in groothandel Wiljan online bestelt. Ook bent u als klant van harte uitgenodigd om onze fysieke Cash&Carry in Drachten te bezoeken. Wij werken namelijk met een uniek Cash & Carry systeem, zodat u net als in een fysieke winkel uw aankopen, zoals bloemisterij artikelen of woondecoratie eenvoudig in een winkelwagentje laadt. Maar bij het afrekenen zetten wij wel net die extra stap. Als u een account heeft kunt u zowel contant betalen als een factuur laten opsturen. Bestelt u uw geurbranders in onze groothandel online? Dan sturen wij uw bestelde producten zo snel mogelijk naar u toe!

Geurbranders groothandel Wiljan

Stroomlijn eenvoudig uw inkoop en verkoop door geurbranders bij groothandel Wiljan te bestellen. Wij hebben niet alleen geurige producten maar ook inpakpapier in onze groothandel. Verder kunt u ook uw sfeervol ingerichte etalage perfect uitlichten door bijpassende lampen bij ons te bestellen. Onze stylisten houden ons aanbod voortdurend actueel. Dat geldt ook voor geurbranders die u bij groothandel Wiljan kunt bestellen!