Nu 20% korting op het gehele assortiment!*Online vanaf €1000,- excl btw | Kortingscode: 40jaar
Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Geurbranders groothandel

Aangename aroma’s in de winkel zorgen voor een goed humeur. Dit effect bereikt u eenvoudig met de geurbranders van groothandel Wiljan. Deze zijn niet alleen functioneel maar hebben ook een vrolijk design, bijvoorbeeld in de vorm van een cactus of een blister. Maak eenvoudig een account aan om geurbranders in onze groothandel te bestellen. Daarmee profiteert u direct van een ruim aanbod, een uitgebreide service en een snelle levering van uw bestellingen!

0 resultaat

Geurbranders groothandel online

U heeft altijd zelf de controle over uw bestellingen als u geurbranders in groothandel Wiljan online bestelt. Ook bent u als klant van harte uitgenodigd om onze fysieke Cash&Carry in Drachten te bezoeken. Wij werken namelijk met een uniek Cash & Carry systeem, zodat u net als in een fysieke winkel uw aankopen, zoals bloemisterij artikelen of woondecoratie eenvoudig in een winkelwagentje laadt. Maar bij het afrekenen zetten wij wel net die extra stap. Als u een account heeft kunt u zowel contant betalen als een factuur laten opsturen. Bestelt u uw geurbranders in onze groothandel online? Dan sturen wij uw bestelde producten zo snel mogelijk naar u toe!

Geurbranders groothandel Wiljan

Stroomlijn eenvoudig uw inkoop en verkoop door geurbranders bij groothandel Wiljan te bestellen. Wij hebben niet alleen geurige producten maar ook inpakpapier in onze groothandel. Verder kunt u ook uw sfeervol ingerichte etalage perfect uitlichten door bijpassende lampen bij ons te bestellen. Onze stylisten houden ons aanbod voortdurend actueel. Dat geldt ook voor geurbranders die u bij groothandel Wiljan kunt bestellen!