Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel cadeaupapier

Groothandel cadeaupapier inkopen

Met Wiljan haalt u gemakkelijk alles in huis wat u nodig heeft als u in onze groothandel cadeaupapier gaat inkopen. Bij ons vindt u een ruim aanbod linten, krullinten en kleurrijk inpakpapier. Ook handige benodigdheden zoals scharen en nietmachines hebben wij volop in voorraad. Wilt u eerst inspiratie opdoen in ons uitgebreide magazijn met showroom in Drachten? Dan bent u van harte welkom om gebruik te maken van ons Cash & Carry systeem. U laadt uw winkelwagen vol en u kunt gemakkelijk direct afrekenen en alles meenemen. In een groothandel cadeaupapier inkopen was nog nooit zo eenvoudig!

Groothandel cadeaupapier online

In drukke tijden is het vaak lastig om uw winkel te verlaten. Dan is Wiljan dé groothandel waar u uw cadeaupapier direct online bestelt. Naast inpakpapier hebben wij ook inpakfolie, kartonnen labels en papieren draagtassen waarmee u niet alleen uw klanten maar ook uw onderneming in het zonnetje zet. Bekijk het uitgebreide assortiment van onze groothandel in cadeaupapier online, maak uw account aan en bestel eenvoudig. Wij zijn u graag van dienst met een snelle levering!