Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Droogbloemen groothandel

Droogbloemen groothandel kopen

U kunt natuurlijk droogbloemen bij groothandel Wiljan online kopen. Maar wist u dat wij ook een showroom hebben in Drachten? Dat is 250m2 waar wij laten zien wat we verkopen! Kom langs en maak gebruik van onze Cash & Carry methode. Dit houdt in dat u producten gelijk kunt afrekenen en meenemen. Wij kunnen ook bij u op locatie komen met onze showwagen. Dit is onze vrachtwagen met een mobiele showroom. Als u ervoor kiest de droogbloemen van groothandel Wiljan of andere decoratie artikelen te kopen bieden wij u een uitstekende en persoonlijke service!

Droogbloemen groothandel online

Wiljan is voor droogbloemen dé groothandel als u online wilt bestellen. Nadat u een zakelijk account heeft aangemaakt, is het zeer eenvoudig om te bestellen in onze webshop. Door ons grote magazijn van 5.000 m2 kunnen wij snel leveren uit eigen voorraad. U kunt uw droogbloemen perfect aanvullen met een keuze uit de omvangrijke collectie kunstbloemen. Naast droogbloemen vindt u bij groothandel Wiljan online ook aardewerk potten en andere woondecoratie. Bij Wiljan bieden wij u wel 17.000 artikelen voor uw winkel!