Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Zinken potten groothandel

Zink wordt al eeuwenlang gebruikt. In Palestina zijn objecten gevonden die tot 87% zink bevatten en dateren uit 1400 v. Chr. Deze traditie kunt u voortzetten. Voor zinken potten in groothandel aantallen bent u bij Wiljan op de juiste plek! Hier hebben wij een uitgebreid assortiment dat u helpt bij het kiezen van de juiste zinken potten. Groothandel Wiljan heeft alles op voorraad waardoor de potten direct leverbaar zijn en u uw bestelling snel in ontvangst kunt nemen. Direct leverbaar in combinatie met altijd scherpe prijzen en een actueel aanbod!

0 resultaat

Zinken potten groothandel online

Bent u op zoek naar een zinken potten groothandel online? Dan zit u goed bij Wiljan! Door middel van een bestaand account of door een account aan te maken profiteert u van al onze online voordelen. U heeft de mogelijkheid om in grote of kleine aantallen zinken potten bij groothandel Wiljan online te bestellen. Neem ook eens een kijkje bij onze andere producten, zoals inpakpapier uit onze groothandel en bloemisterij artikelen. Bij groothandel Wiljan heeft u toegang tot een uitgebreid assortiment!

Zinken potten groothandel cash en carry

Naast onze webshop kunt in onze zinken potten groothandel ook gebruikmaken van de Cash en Carry. We hebben een magazijn van 5000 m2 in Drachten. Hier kunt u op uw gemak onze producten bekijken, kopen en direct meenemen. Ook zijn er andere producten die hier te verkrijgen zijn. Denk daarbij aan groothandel woondecoratie en lampen om uw winkelinrichting te voorzien van de laatste trends. Allemaal bij Wiljan: dé zinken potten groothandel met Cash en Carry en meer!