Al meer dan 35 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Rieten manden groothandel

Rotan manden groothandel

Naast rieten manden zijn wij een rotan manden groothandel. Zo vindt u bij ons ondermeer schalen, potten en bakken vervaardigd van riet en rotan. Wilt u ons complete aanbod graag zien? Kom een kijkje nemen in de showroom van Wiljan in Drachten. We maken gebruik van een Carry & Cash systeem zodat u op uw gemak producten kunt uitzoeken, kopen en meteen kunt meenemen. Naast rotan manden vindt u in onze groothandel een compleet assortiment aan Bloemisterij artikelen om de manden te voorzien van prachtige bloemstukken. Bestel deze direct online!  

Grote rieten manden groothandel

U vindt zowel kleine en grote rieten manden in onze groothandel, respectievelijk als decoratie en opbergmand voor bijvoorbeeld groenten. We bieden u kleine manden vanaf ongeveer 10 cm breed tot manden van wel 60 cm breed. Wiljan is de aangewezen grote rieten manden groothandel, wij hebben alles in eigen voorraad en kunnen daardoor snel leveren! U vindt bij ons een ruim assortiment trendy en seizoensgebonden artikelen.

Rieten manden groothandel online

Maak eenvoudig een account aan en bestel uw rieten manden in onze groothandel eenvoudig online. Wij bieden u een ruime keuze aan manden in verschillende stijlen. Als u al langer klant bent bij onze rieten manden groothandel online, kunt u gemakkelijk inloggen en al uw benodigde producten bestellen met één druk op de knop. De artikelen van Wiljan zijn altijd scherp geprijsd! Wij zijn een aantrekkelijke Groothandel woondecoratie, voor stijlvolle accessoires in ieder interieur.