Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Bloempotten groothandel

Bloempotten buiten groothandel showroom

De lente en de zomer zijn de perfecte periodes van het jaar om bloempotten buiten te zetten. Groothandel Wiljan heeft een showroom in Drachten met een uitgebreid assortiment buitenpotterie. Planten en bloemen in volle bloei komen bijvoorbeeld prachtig tot hun recht in kleurrijke kunststof buitenpotten. Met de juiste tint zorgt u gemakkelijk voor precies het juiste effect. Houdt u meer van de natuurlijke uitstraling van aardewerk? Dan vindt u altijd geschikte bloempotten voor buiten in onze groothandel. Wij hebben in onze showroom niet alleen aardewerk potten maar ook bijpassende schalen. Zo komt u nooit inspiratie te kort!

Bloempotten groothandel online

Heeft u al precies voor ogen hoe uw etalage er uit moet zien? Dan vindt u gemakkelijk de bloempotten in onze groothandel online om uw ideeën concreet vorm te geven. Onze melamine schalen en potten, bijvoorbeeld, bieden u ongekend veel mogelijkheden. Deze zijn samengesteld uit een mix van steen en de nieuwste kunststoffen. Het resultaat is een stijlvol composietmateriaal met de uitstraling van natuursteen. Daarnaast hebben wij ook terracotta bloempotten in onze groothandel online. Zo maakt u eenvoudig uw keuze.

Bloempotten groothandel bestellen

Wil u precies inkopen wat u nodig heeft? Dan is het tijd om uw bloempotten bij groothandel Wiljan te bestellen. U kunt de potten namelijk zowel in grotere aantallen als per stuk afnemen. Bovendien vindt u in ons assortiment ook allerhande bloemisterij artikelen zoals opvulmateriaal en sierlijke bijstekers. Dat is het grote voordeel van bloempotten in onze groothandel bestellen. Bovendien zorgen wij voor een snelle levering, zodat u snel een begin kunt maken met de inrichting van uw winkel!