Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Winkel decoratie

Winkel decoratie inkopen

Het grootste voordeel van groothandel Wiljan is dat u uw winkel decoratie kunt inkopen waar en hoe u maar wilt. Overdag staat het u volledig vrij om onze vestiging in Drachten te bezoeken en gebruik te maken van ons Cash & Carry systeem. Het werkt net als in een supermarkt. Heeft u uw bloemisterij artikelen waarmee u als bloemist het verschil kunt maken gevonden? Dan laadt u deze direct in uw winkelwagen. Als u een account heeft aangemaakt, kunt u zowel direct betalen als een factuur laten opsturen. Wilt u winkel decoratie inkopen? Wiljan is hét adres voor u!

Winkel decoratie online

U profiteert eenvoudig van een rustig moment tussen twee bedrijven door als u uw winkel decoratie online bestelt. Op de site van onze groothandel woondecoratie vindt u een actueel overzicht van ons huidige aanbod, zoals tekstborden met pakkende oneliners of wijze spreuken in een bijpassende typografie. Wij kunnen desgewenst ook bij u langskomen om een mooie indruk van onze collectie te krijgen. Onze showwagen geeft u inzicht in de nieuwste trends en de winkel decoratie die u online kunt bestellen.

Winkel decoratie groothandel

In een tijd dat een mooie presentatie alles is, geeft winkel decoratie groothandel Wiljan u graag advies. Wij informeren u bij de keuze voor de rieten manden, waarin uw sierlijke boeketten het best tot hun recht komen. Natuurlijke materialen als riet zijn nog steeds geliefd door de warme uitstraling. Onze stylisten volgen de nieuwste trends en spelen daarop in met een actueel en up-to-date aanbod! In onze winkel decoratie groothandel vindt u alles wat u zoekt!