Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Kunstplanten groothandel

Kunstplanten groothandel online

U vindt een groot aanbod kunstplanten in onze groothandel. Ons online aanbod bestaat daarnaast uit vazen, bloempotten en woondecoratie. Wilt u voorkomen dat de klanten uitgekeken raken op hun planten en bloemen? Geef uw klanten dan als tip om de vaas per seizoen te wisselen. Zo blijft het boeket fris en is de kleur van de vaas afgestemd op het seizoen. Wij krijgen regelmatig nieuwe zijde bloemen, kunstplanten en foambloemen in ons assortiment. Vergeet ook vooral ons ruime assortiment aan droogbloemen niet of neem eens een kijkje in onze virtuele showroom. Daar doet u gegarandeerd nieuwe inspiratie op!

Kunstplanten groothandel inkopen

Bent u op zoek naar een assortiment of toevoeging op uw assortiment met kunstplanten? Bij groothandel Wiljan is online inkopen doen net zo gemakkelijk als naar de showroom gaan. Naast kunstplanten zijn wij ook uw groothandel in bloemisterij artikelen, verpakkingsmaterialen, kunstbloemen en planten, glaswerk, potterie, woon- en cadeauartikelen. Uw nieuwe assortiment kunt u heel eenvoudig bij ons als kunstplanten groothandel Cash & Carry inkopen. Direct afrekenen en meenemen die handel!