Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Aardewerk groothandel

Aardewerk potten groothandel

Glanzend of mat, ruw of met een patroon, u vindt vele verschillende aardewerk potten in onze groothandel. Wat dacht u van potten met een patroon van cactussen of varens? Deze en nog veel meer vindt u bij Wiljan! Naast potten bieden we u ook aardewerk schalen die te gebruiken zijn voor planten en bloemen. Hiermee kunt u net ietsje meer variëren, bijvoorbeeld door ze te verkopen als fruitschalen. Maak een account aan als u aardewerk potten of schalen wilt kopen in onze groothandel. We zorgen voor een snelle levering van uw order!

Aardewerk groothandel online

Het fijne aan Wiljan is dat u de aardewerk potten uit onze groothandel ook online kunt bestellen. U hoeft alleen maar een account aan te maken om vervolgens alles te kunnen kopen wat u voor uw winkel nodig heeft. Wilt u liever eerst onze potterie bekijken voordat u overgaat tot de aanschaf? Dan bent u van harte welkom bij onze Cash & Carry met showroom in Drachten. Wat u hier koopt, kunt u gelijk meenemen. Is Drachten qua locatie niet handig voor u? Bestel dan uw aardewerk potten in onze online groothandel!

Aardewerk groothandel showroom

Naast online bestellen bieden we u nog een andere optie als u de aardewerk potten uit onze groothandel wilt bekijken. We hebben namelijk een showroom op wielen, waarmee we naar uw bedrijf of winkel toe kunnen komen! Deze mooi ingerichte vrachtwagen is niet alleen gevuld met potten van aardewerk, maar ook andere stijlvolle woondecoratie en bloemisterij artikelen. Neem gerust contact met ons op als u het aardewerk uit onze groothandel wilt bekijken in onze showroom op wielen!