Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Papieren opbergzak groothandel

Papieren opbergzak groothandel online

Met uw eigen cadeauwinkel of bloemenzaak is het wel zo praktisch om een papieren opbergzak bij onze groothandel online in te kopen. U profiteert zo van een uitgebreide service zoals een snelle levering. Wij hebben een groot aanbod woondecoratie en bloemisterij artikelen. Bij ons kunt u daarom gemakkelijk een papieren, jute of kurken plantenzak bestellen in diverse uitvoeringen en afmetingen. Wilt u een papieren opbergzak in onze groothandel online wilt bestellen en heeft u nog vragen? Onze klantenservice beantwoordt die graag!

Papieren opbergzak groothandel Sizo

Bent u op zoek naar een stevige papieren opbergzak in onze groothandel. Sizo is een van onze topmerken. De opbergzakken van dit merk hebben een voering aan de binnenzijde. Daardoor kunt u planten en bloemen in de papieren opbergzakken van Sizo zonder problemen water geven. Natuurlijk kunt u er ook leuke accessoires in leggen om uw winkel extra te decoreren. U heeft een ruime keuze uit verschillende modellen van de papieren opbergzak. In onze groothandel hebben wij van Sizo onder andere exemplaren in egale aardetinten of varianten met een stijlvolle witte buitenrand. De uitvoeringen met twee metalen ringen in de rand zijn zeer geschikt om met een touw of lint op te hangen. Wilt u het landelijke karakter van uw bloemenzaak of cadeauwinkel nog meer versterken? U vindt in onze groothandel bijvoorbeeld ook diverse macramé hangers.

Papieren opbergzak groothandel inkopen

Wiljan is hét beste adres als u een papieren opbergzak in onze groothandel wilt inkopen. Wij hebben diverse accessoires waarmee u uw etalage geheel in stijl kunt inrichten. U vindt bijvoorbeeld ook windlichten en draadmanden in onze groothandel. Een bloempot of papieren opbergzak in onze groothandel inkopen doet u eenvoudig online of in onze vestiging te Drachten. Bent u zoek naar meer inspiratie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij geven u graag advies en houden daarbij rekening met de huisstijl van uw winkel!