Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Houten kerstdecoratie groothandel

Houten kerstdecoratie groothandel online

Wilt u met de feestdagen voor de deur alvast uw diverse vormen van houten kerstdecoratie in onze groothandel online bestellen? Het kan met Wiljan! Als aanvulling op onze online service kunt u ook gebruikmaken van ons Cash & Carry systeem. Dit werk als volgt: u bezoekt onze kerstdecoratie groothandel in Drachten en laad uw producten direct in uw winkelwagen. Afrekenen kan zowel contant als per factuur. Wij hebben een ruime voorraad kerststekers voor bloemisterijen, kerstfiguren en bijpassende kerst sfeerlichten. Wilt u zich laten inspireren en alle mogelijkheden op u laten inwerken? Dan kunt u achteraf alsnog gemakkelijk uw houten kerstdecoratie uit onze groothandel online bestellen!

Houten kerstdecoratie groothandel Wiljan

In een sfeervol ingerichte etalage is een houten kerstdecoratie van groothandel Wiljan een perfecte aanvulling. Naast diverse decoraties van hout vindt u in ons uitgebreide assortiment ook een ruim aanbod accessoires van andere materialen zoals kerstverlichting, kerstballen en overige varianten van kerstdecoratie. Op onze site doet u gemakkelijk online inspiratie op om uw kerstversiering geheel aan de huisstijl van uw winkel of onderneming aan te passen. Zo geeft u uw houten kerstdecoratie van groothandel Wiljan gemakkelijk een bijzondere plaats in uw sfeervol ingerichte etalage.