Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Kaarsen

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw etalage of winkel een warme en gastvrije uitstraling te geven met behulp van kaarsen? Bij Groothandel Wiljan vindt u precies wat u nodig heeft. Ons uitgebreide assortiment omvat een brede variëteit aan kaarsen met voor ieder wat wils. De producten zijn niet alleen geschikt voor de inrichting van uw zaak, maar zijn ook perfect voor de verkoop, waardoor uw klanten ook thuis kunnen genieten van stijlvolle, knusse verlichting. Ontdek direct onze complete collectie kaarsen online.

Verschillende soorten kaarsen bij Groothandel Wiljan

Voor elke unieke stijl zijn er passende kaarsen beschikbaar. Daarom vindt u in onze groothandel een uitgebreid assortiment met kaarsen, zodat u altijd de perfecte match kunt vinden die past bij de uitstraling van uw winkel of de stijl van uw klanten. Ons aanbod omvat niet alleen diverse vormen en kleuren, maar ook verschillende soorten kaarsen, waaronder:

  • Led kaarsen
  • Dinerkaarsen
  • Stompkaarsen
  • Geurkaarsen
  • Bubbelkaarsen
  • Overige kaarsen

Met deze ruime selectie aan kaarsen kunt u moeiteloos de juiste keuze maken om de gewenste sfeer te creëren in uw winkel, en tevens biedt u uw klanten een gevarieerde en aantrekkelijke selectie sfeerverlichting om uit te kiezen.

Kaarsen in alle kleuren

Elke winkel heeft zijn eigen inrichting en sfeer, en kaarsen spelen een belangrijke rol bij het creëren van de sfeer die de identiteit van het bedrijf weerspiegelt. Daarnaast is het belangrijk dat het aansluit bij de wensen van de klanten. Omdat wij iedereen passende verlichting gunnen, biedt onze kaarsen groothandel ook diverse kleuren aan. Creëer een rustige uitstraling met natuurlijke en zachte tinten, perfect voor een kalme en uitnodigende sfeer. Of ga voor een opvallende, vrolijke uitstraling met tinten zoals roze, rood en groen, waarmee u de aandacht trekt en voorbijgangers verleidt om uw winkel binnen te stappen. Met de gevarieerde selectie kaarsen in diverse kleuren bij Groothandel Wiljan bent u in staat om een sfeer te creëren die bij u en uw klanten past.

De mooiste LED kaarsen bij Groothandel Wiljan

Het zijn de populairste kaarsen van dit moment: LED kaarsen. Bij Groothandel Wiljan bieden we een uitgebreid assortiment aan LED kaarsen aan, en ze brengen tal van voordelen met zich mee. Met onze LED kaarsen kunt u moeiteloos de warme en uitnodigende sfeer van echt kaarslicht creëren, maar dit alles op een uiterst veilige manier, zonder vuur. Daarnaast is de populariteit grotendeels te wijten aan hun veelzijdigheid en gebruiksgemak. Zo geniet u met deze sfeerlichten van een langere levensduur, waardoor ze een duurzame en kostenefficiënte optie zijn. Ideaal voor de presentatie van de kaarsen in uw winkel of etalage.

Alle kaarsen benodigdheden

Naast ons assortiment kaarsen, bieden we in onze groothandel een verscheidenheid aan houders die perfect zijn voor het tentoonstellen van uw kaarsen in uw winkel of etalage. Bovendien vindt u in ons assortiment aan woonaccessoires verschillende kandelaars en andere decoratieve items, waarmee u moeiteloos een prachtige presentatie kunt maken. De mogelijkheden in onze kaarsen groothandel zijn eindeloos. Door gebruik te maken van verschillende kandelaars kunt u de kaarsen ook op verschillende hoogtes presenteren, waardoor u ze op een speelse manier bij elkaar kunt zetten en het echt een geheel wordt.

Hoe kan ik de kaarsen bij Groothandel Wiljan bestellen?

Met gemak kunt u via de website van Wiljan al onze kaarsen en andere producten voor uw winkel rechtstreeks vanuit onze groothandel bestellen. Het enige wat u hoeft te doen, is een account aanmaken of inloggen als u eerder al een keer heeft besteld. Vervolgens krijgt u inzicht in alle prijzen en kunt u moeiteloos de gewenste producten toevoegen aan uw winkelmandje en de betaling verrichten. Het volledige assortiment is beschikbaar in de webshop, waardoor u de deur niet uit hoeft om uw favoriete kaarsen te bestellen. Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van aantrekkelijke prijzen en snelle levering.

Kaarsen bekijken in de Cash & Carry

Wilt u liever langskomen om ons uitgebreide assortiment kaarsen te bekijken? Dat begrijpen we bij Groothandel Wiljan. Daarom kunt u ook zonder afspraak langskomen bij onze Cash & Carry in Drachten. Hier hebben we een showroom van 250 m² waar u niet alleen onze kaarsen kunt bekijken, maar ook direct kunt kopen. Daarnaast staat ons toegewijde team klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven.