Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Cactus decoratie

Cactus decoratie groothandel

U bestelt gemakkelijk een cactus decoratie in onze groothandel in de door u gewenste aantallen. Op de site van Wiljan maakt u gemakkelijk uw eigen account aan. Daarmee profiteert u als ondernemer direct van een uitgebreide service. Naast online uw cactus decoratie in onze groothandel bestellen, kunt u deze desgewenst ook op onze locatie in Drachten in uw winkelwagentje laden. Dit is ons Cash en Carry systeem. Het is hierbij mogelijk om zowel contant af te rekenen als een factuur te laten opmaken. Ook de mooiste soorten inpakpapier zijn in onze groothandel ruim voorradig.

Cactus woondecoratie

Wiljan is hét adres voor winkels en tuincentra die graag efficiënt decoratiemateriaal inkopen. Een cactus woondecoratie uit onze groothandel is een stijlvolle accessoire waarmee u uw etalage binnen een handomdraai opvrolijkt. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod bloemisterij artikelen zoals vazen, oase en andere handige materialen voor uw bloemenzaak. In combinatie met een cactus woondecoratie zorgt u zo voor een uitnodigende sfeer waarin klanten zich thuisvoelen.

Cactus decoratie inkopen

U profiteert van een snelle levering als u een cactus decoratie gaat inkopen bij Wiljan. Onze stylisten zorgen voor een gevarieerd aanbod dat voortdurend up-to-date wordt gehouden. Ook stijlvolle lampen om uw collecties uit te lichten vindt u in onze groothandel eenvoudig. Als u dat wenst, helpen onze medewerkers u graag bij het ontwikkelen van uw eigen huisstijl. Een cactus decoratie inkopen doet u daarom het beste bij Wiljan!