Nu 20% korting op het gehele assortiment!*Online vanaf €1000,- excl btw | Kortingscode: 40jaar
Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Decoratie schedel

Bent u eigenaar van een stoere cadeauwinkel? Dan past een decoratie schedel perfect in uw etalage. Dankzij het ruime aanbod van groothandel Wiljan kunt u zich door diverse hoefdieren laten inspireren. Zoekt u een decoratie schedel van een ram, een buffel of een eland? Deze zijn bij ons verkrijgbaar als kunststof replica en dus honderd procent diervriendelijk. Deze decoratie is zowel geschikt voor uw etalage als om aan uw klanten te verkopen. Maak als ondernemer eenvoudig een account aan om in onze groothandel naar hartelust te bestellen. Ook andere sfeervolle decoraties vindt u in ons ruime assortiment!

0 resultaat

Decoratie schedel groothandel

U geeft uw winkel een natuurlijke uitstraling door uw decoratie schedel bij groothandel Wiljan te bestellen. Dit is zeker een aanrader als u eigenaar of inkoper bent van een tuincentrum of bloemenzaak. Tussen de bloemen en het gebladerte komt een decoratie schedel prachtig tot zijn recht. Groothandel Wiljan heeft bovendien een groot aantal bloemisterij artikelen om deze fraaie decoratie verder uit te lichten. Zo creëert u eenvoudig de perfecte sfeer die past bij uw zaak!

Wanddecoratie schedel

Wilt u de wanden van uw winkel eens voorzien van een ander type wanddecoratie? Door een schedel hoeft u zich niet langer te laten afschrikken, want er is geen jager aan te pas gekomen. Het geheel is vervaardigd uit kunststof met een grillig reliëf, zodat de wanddecoratie schedel niet van echt te onderscheiden is. Heeft u te weinig ruimte voor een dierenschedel? Dan bestelt u bij Wiljan net zo gemakkelijk een kunststof hoorn, die zowel op de muur als op een tafel past. Voor deze woondecoratie uit onze groothandel is altijd plaats!

Decoratie schedel kopen

Wiljan is hét adres om gemakkelijk een decoratie schedel te kopen. Als u een account heeft aangemaakt kunt u met groot gemak online bestellen. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons unieke Cash & Carry systeem. Dit werkt eenvoudig. U bezoekt onze groothandel in Drachten en laadt uw producten in het winkelkarretje. U kunt direct aan de kassa afrekenen of uw aankoop laten factureren. Eenvoudiger kan het bijna niet als u een decoratie schedel wilt kopen. Ook inpakpapier en lampen zijn in onze groothandel ruim voorradig!