Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Decoratie schedel

Decoratie schedel groothandel

U geeft uw winkel een natuurlijke uitstraling door uw decoratie schedel bij groothandel Wiljan te bestellen. Dit is zeker een aanrader als u eigenaar of inkoper bent van een tuincentrum of bloemenzaak. Tussen de bloemen en het gebladerte komt een decoratie schedel prachtig tot zijn recht. Groothandel Wiljan heeft bovendien een groot aantal bloemisterij artikelen om deze fraaie decoratie verder uit te lichten. Zo creëert u eenvoudig de perfecte sfeer die past bij uw zaak!

Wanddecoratie schedel

Wilt u de wanden van uw winkel eens voorzien van een ander type wanddecoratie? Door een schedel hoeft u zich niet langer te laten afschrikken, want er is geen jager aan te pas gekomen. Het geheel is vervaardigd uit kunststof met een grillig reliëf, zodat de wanddecoratie schedel niet van echt te onderscheiden is. Heeft u te weinig ruimte voor een dierenschedel? Dan bestelt u bij Wiljan net zo gemakkelijk een kunststof hoorn, die zowel op de muur als op een tafel past. Voor deze woondecoratie uit onze groothandel is altijd plaats!

Decoratie schedel kopen

Wiljan is hét adres om gemakkelijk een decoratie schedel te kopen. Als u een account heeft aangemaakt kunt u met groot gemak online bestellen. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons unieke Cash & Carry systeem. Dit werkt eenvoudig. U bezoekt onze groothandel in Drachten en laadt uw producten in het winkelkarretje. U kunt direct aan de kassa afrekenen of uw aankoop laten factureren. Eenvoudiger kan het bijna niet als u een decoratie schedel wilt kopen. Ook inpakpapier en lampen zijn in onze groothandel ruim voorradig!