Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel verlichting

Groothandel verlichting online

U bestelt in onze groothandel uw verlichting eenvoudig online. In onze webshop vindt u het complete assortiment van onze groothandel woondecoratie. Hier bieden wij naast lampen ook lantaarns, kussens, plaids en meubels aan. Naast vele tijdloze decoratiematerialen hebben wij ook diverse themaproducten in ons aanbod. Zo geeft u uw winkel eenvoudig een spannende Halloween sfeer of een knusse kerst uitstraling. Bekijk snel het ruime aanbod van onze lampen groothandel en bestel uw verlichting direct online!

Groothandel verlichting bestellen

Bij Wiljan kunt u in de groothandel al uw decoratie en verlichting bestellen. Wij hebben daarnaast ook een zeer ruim assortiment bloemisterij artikelen en vele stijlvolle aardewerk, glas en zink producten. Onze artikelen zijn niet alleen geschikt om uw winkel en etalage aan te kleden, maar tevens voor de verkoop. Zo kunnen uw klanten ook genieten van de sfeervolle artikelen uit het assortiment van onze groothandel. Uw verlichting bestellen doet u voordelig en eenvoudig bij Wiljan!

Groothandel verlichting inkopen

U kunt eenvoudig in de webshop van onze groothandel uw verlichting inkopen. Wij begrijpen dat iedereen een andere voorkeur heeft als het om winkelen gaat. Bekijkt u liever eerst de producten voor u ze koopt? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Drachten. Hier kunt u op uw gemak ons uitgebreide aanbod bekijken. Hier vindt u naast lampen ook ander decoratiemateriaal en onder andere onze inpakpapier groothandel. Uw verlichting inkopen doet u in onze showroom dan ook eenvoudig samen met alle andere gewenste producten. Dat is het gemak van winkelen bij Wiljan!