Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Cash and Carry woonaccessoires groothandel

Cash and Carry woonaccessoires groothandel Nederland

Bij Wiljan, in dé groothandel voor woondecoratie, vindt u materiaal en versieringen voor iedere gelegenheid! Kom het zelf bekijken in onze Cash and Carry woonaccessoires groothandel in Noord Nederland. Wilt u een prachtig bloemstuk in een mooie vaas maken of bent u op zoek naar themaproducten voor de inrichting van uw winkel? Wij hebben alles wat u nodig heeft op voorraad. In onze Cash en Carry groothandel hoeft u het alleen maar in uw wagentje te laden en u kunt uw aankopen direct meenemen om er meteen mee aan de slag te gaan. Afrekenen kan direct of op factuur. De Wiljan Cash and Carry met woonaccessoires is daarmee dé groothandel van Nederland.

Cash and Carry woonaccessoires groothandel showroom

Is het tijd voor een nieuw assortiment of kan het interieur van uw tuincentrum of winkel wel een opfrisbeurt gebruiken? Kom inspiratie opdoen in onze Cash and Carry woonaccessoires groothandel en de bijbehorende showroom! Wij volgen altijd de laatste trends. Onze 250m² grote showroom is steevast volgens het seizoen ingericht. U vindt hier bijvoorbeeld de modernste decoratie meubelen. Neem ook eens een kijkje bij onze sfeervolle lampen groothandel in de Wiljan Cash and Carry woonaccessoires groothandel met ruime showroom!