Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Terracotta potten groothandel

Terracotta potten groothandel inkopen

Wilt u heel eenvoudig terracotta potten in een groothandel inkopen en uw andere aardewerk direct meebestellen? Bekijk dan het assortiment buitenpotterie van groothandel Wiljan. Onze aardewerk potten van terracotta zijn in een diverse afmetingen verkrijgbaar. Ook voor bijpassende aardewerk schalen en kruiken kunt u bij ons terecht. Wanneer u uw terracotta potten in onze groothandel gaat inkopen kan dit bij ons zowel online als offline. Wilt u kennis maken met ons ruime aanbod? Maak dan een afspraak met ons en wij kunnen in onze showwagen bij u langs komen. Zo krijgt u gemakkelijk inzicht in wat er zoals te koop (als te verkopen)!

Terracotta potten groothandel online

U hoeft uw winkel of bloemenzaak niet te verlaten voor de inkoop van uw terracotta potten bij onze groothandel. Online vindt u alle bloemisterij artikelen die u nodig heeft. Selecteer eenvoudig de door u gewenste producten en het juiste aantal. Wilt u verschillende grote en kleine terracotta bloempotjes bestellen? Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering van uw bestelling. Als u w terracotta potten in onze groothandel online inkoopt, kunt u gewoon in uw winkel blijven!

Terracotta potten groothandel offline

Er zijn verschillende manieren om inspiratie op te doen voor uw zaak, bijvoorbeeld door uw terracotta potten van onze groothandel offline te bewonderen. In onze vestiging in Drachten vindt u een helder overzicht van ons assortiment. De producten die bij u in de smaak vallen laadt u eenvoudig in uw winkelkarretje. Bij de kassa in de showroom van onze groothandel kunt u eenvoudig afrekenen of een factuur laten opmaken. Zo doet u terracotta potten in onze groothandel offline en online net zo eenvoudig!