Nu 20% korting op het gehele assortiment!*Online vanaf €1000,- excl btw | Kortingscode: 40jaar
Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Buffel schedel groothandel

Heeft u voor uw winkel gekozen voor een stoere en robuuste inrichting? Met een buffel schedel van groothandel Wiljan voegt u een fraai element toe dat staat voor de kracht van de natuur en het vrije leven! Voor deze kunststof decoratie is geen dier gesneuveld, maar toch bereikt u hetzelfde effect: een buffel schedel uit onze groothandel is namelijk een driedimensionale replica van een origineel exemplaar. Verder vindt u ins ons uitgebreide assortiment ook diverse buffelhorens. Deze kunt u met decoratie fruit en andere materialen desgewenst presenteren als een rustieke hoorn des overvloeds. Maak als cadeauwinkel of bloemist eenvoudig een account aan en bestel direct voordelig!

0 resultaat

Buffel schedel groothandel online

Bij Wiljan kunt u gemakkelijk inloggen met uw account en bestelt u direct uw buffel schedel in onze groothandel online. Verder kunt u gemakkelijk uw bestelling aanvullen met andere woondecoraties die een natuurlijke sfeer oproepen zoals veren, decoratie vruchten en decoratie mos. Ook is het mogelijk om de buffel schedel die u in onze groothandel online bestelt te combineren met een wereldbol. Kortom, qua sfeer heeft u volledige de vrije hand. Mist u een dag uw inspiratie? Dan geven onze medewerkers u graag stilistisch advies!

Buffel schedel groothandel Wiljan

Heeft u een trendy cadeauwinkel of een bloemenzaak? Bestel uw buffel schedel bij groothandel Wiljan. Als extra service kunt u bij ons op locatie in Drachten gebruik maken van ons Cash en Carry systeem. Terwijl u rondwandelt in ons uitgebreide magazijn met de uitstraling van een showroom, laadt u gemakkelijk uw inkopen in de winkelwagen. Wat u verzamelt kunt u direct meenemen. Maak kennis met de brede collectie. Naast een buffel schedel vindt u bij groothandel Wiljan ook sfeervol aardewerk, glaswerk en bloemisterij artikelen.