Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Rouwlint

Rouwlint groothandel

Wiljan is niet alleen een rouwlint groothandel, u vindt bij ons ook vele producten voor uw bloemisterij. Naast materialen om bloemstukken te maken, hebben wij diverse soorten decoratie die u kunt verkopen in uw zaak. Manden, hangers, vazen en verlichting zijn perfect om een aangename sfeer te creëren. U bestelt al onze winkeldecoratie eenvoudig samen met de producten uit onze rouwlint groothandel. Zo haalt u in één keer alles in huis voor het maken van stijlvolle bloemstukken!

Rouwlint bloemisterij

U heeft bij Wiljan ruime keuzemogelijkheden als u op zoek bent naar rouwlint voor uw bloemisterij. Wij hebben lint in alle soorten en maten. Van breed tot smal en van appelgroen tot fuchsia. Daarnaast hebben wij ook veel gebruikt rouwlint in wit, crème en de Nederlandse driekleur. Hierdoor vindt u altijd een lint dat uw boeket of krans helemaal afmaakt. De ruime keuze aan kleuren en afmetingen zorgt ervoor dat u bij Wiljan altijd een rouwlint voor uw bloemisterij vindt dat volledig voldoet aan de wensen van uw klanten.

Rouwlint bestellen

Wilt u online uw rouwlint bestellen? Dat kan bij Wiljan! U vindt ons complete assortiment in de webshop. Naast rouwlint hebben wij ook sierlint in onze verpakkingsmateriaal groothandel. Dit gebruikt u samen met bijvoorbeeld ons pakpapier om uw creaties stijlvol te verpakken. U kunt niet alleen online uw producten zoals rouwlint bestellen, maar ook in onze showroom. U bent hier van harte welkom om onze producten te bekijken. Wij maken gebruik van een Cash & Carry systeem waardoor u direct alle gewenste artikelen kunt meenemen.