Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Bloemisten groothandel

Bloemisten groothandel online

U bespaart flink wat tijd als u de materialen voor uw bloemisterij, tuincentrum of decoratiewinkel in onze bloemisten groothandel online bestelt. Wiljan heeft een zeer ruim aanbod, zodat u uw zich helemaal kunt uitleven om eenvoudig het verschil te maken. Op onze site vindt u diverse bloemisterij artikelen om elk boeket of bloemstuk vrolijk te decoreren. Wilt u een speciale creatie maken voor de feestdagen? Dan bestelt u niet alleen gemakkelijk diverse decoraties maar ook oasis steekschuim in onze groothandel. Voor extra inspiratie kunt u een speciaal voorproefje krijgen van onze bloemisten groothandel online. Wij hebben een showwagen waarmee we graag langskomen om ons uitgebreide aanbod voor u uit te stallen!

Bloemisten groothandel Wiljan

Kwaliteitsgereedschap is onmisbaar voor professionele bloemisten. Groothandel Wiljan biedt u een ruime keuze aan bloemisterij benodigdheden, zoals ontdoorners, handnietmachines en scherpe schilmesjes. Zoekt u bindmateriaal? Bij bloemisten groothandel Wiljan kunt u dit in een groot aantal verschillende kleuren bestellen, zodat elk boeket op een unieke manier kan worden gepresenteerd. Afgezien van bloemen en het groen zelf, vindt u in onze groothandel decoratie artikelen een breed scala aan accessoires en producten als plantenvoeding. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u te adviseren bij uw belangrijke keuzes.