Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Satijnband groothandel

Satijnband groothandel online

Het is altijd gunstig voor uw onderneming om een satijnband in onze groothandel online te bestellen. Wij bieden u namelijk een voordelig en aantrekkelijk aanbod, zodat u scherp kunt inkopen. Onze satijnbanden zijn in een groot aantal breedtes beschikbaar, uiteenlopend van 6 tot 25 millimeter. Wilt u extra voordelig een satijnband in onze groothandel verpakkingsmateriaal online bestellen? Kies dan voor een extra grote rol van 25 tot wel 50 meter. Om een nieuwe satijnband in onze groothandel online in te kopen hoeft u bovendien de deur niet uit, want dat doet u in onze linten groothandel eenvoudig!

Satijnband groothandel offline

Bij Wiljan profiteert u van een uitgebreide service, waarbij flexibiliteit voorop staat. Wij stellen u namelijk in de gelegenheid om behalve online uw satijnband groothandel offline in te kopen. In onze vestiging in Drachten hanteren wij een handig Cash en Carry systeem. Het werkt precies zoals winkelen: u loopt ons assortiment bijlangs en laadt uw decoraties en bloemisterij artikelen direct in uw winkelwagentje. Vervolgens rekent u contant af of stellen wij een factuur op. Ook als u een satijnband in onze groothandel offline inkoopt, bent u bij Wiljan voordelig uit!

Satijnband groothandel bestellen

Wat is de beste reden om een satijnband bij groothandel Wiljan te bestellen? Wij geven u antwoord op uw vraag met een zeer uitgebreid assortiment. Naast linten van satijn in diverse kleuren vindt u in onze groothandel woondecoratie namelijk accessoires in vele soorten en maten. Zo hebben wij onder andere kleurrijk inpakpapier, inpakfolie en krullinten. Hiermee haalt u direct alles in huis wanneer u een satijnband in onze groothandel gaat bestellen. Onze enthousiaste medewerkers van de klantenservice geven u bovendien graag persoonlijk advies. Bekijk ons ruime assortiment en maak eenvoudig uw keuze!