De levertijd van uw bestelling bedraagt op dit moment 5 werkdagen.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Bijstekers

Bijstekers groothandel

U vindt bij Wiljan niet alleen stijlvolle bijstekers in de groothandel, maar ook vele andere soorten decoratie. Zo hebben wij prachtige natuurmaterialen in onze groothandel decoratie artikelen. Ook voor manden, potten en verpakkingsmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres. Deze vindt u samen met de bijstekers in onze online groothandel. Zoek niet langer naar de perfecte decoratie voor uw zaak: Wiljan heeft het!

Bijstekers Pasen

Wiljan heeft voor ieder jaargetijde passende decoratie. Ook voor feestdagen zit u goed bij ons. Zo hebben wij onder andere eieren, hangers en bijstekers voor Pasen. Ook voor speciale dagen zoals kerst en valentijn zit u goed bij ons. Met onze themaproducten tovert u uw zaak in een handomdraai om tot een sfeervolle plek. Door de toevoeging van kleine decoratie zoals onze bijstekers voor Pasen en Kerstmis zullen uw klanten genieten van de aangename sfeer in uw zaak!

Bijstekers kopen

U kunt op verschillende manieren uw decoratie zoals bijstekers kopen bij Wiljan. Als u onze producten eerst wilt zien, bent u van harte welkom in onze showroom. Wij maken gebruik van een Cash & Carry systeem. Dit betekent dat u zelf de juiste decoratie kunt pakken, afrekenen en direct meenemen. Het is ook mogelijk om vanuit uw luie stoel de gewenste bijstekers te kopen. Dit kan gemakkelijk en snel door uw bestelling via de website te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat u uw order zo snel mogelijk in huis heeft!