Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Potten en vazen groothandel

Potten en vazen groothandel online

U profiteert van een uitgebreide service bij Wiljan. Zo kunt u gemakkelijk vanaf uw werkplek potten en vazen in onze groothandel online bestellen, zoals speciale potterie voor binnen en buiten. U heeft een ruime keuze uit verschillende aardewerk potten in allerhande afmetingen, kleuren en kleurcombinaties. Geeft u de voorkeur aan andere materialen? Ook glazen potten en vazen bestelt u in onze groothandel moeiteloos online. Als u inspiratie wilt opdoen, nodigen wij u graag uit om onze vestiging in Drachten te bezoeken. Daar kunt u Cash & Carry uw boodschappen doen, eenvoudig inladen en direct afrekenen.

Potten en vazen groothandel bestellen

Voordelig inkopen doet u bij Wiljan door online potten en vazen in onze groothandel te bestellen. Daarnaast hebben wij diverse bloemisterij artikelen om uw planten en bloemstukken van een vrolijke decoratie te voorzien, bijvoorbeeld met veelkleurig opvulmateriaal, bijstekers en sierlijke linten voor cadeauverpakkingen. Deze bestelt u voor een extra scherpe prijs in een handige voordeelverpakking. Door potten en vazen in onze groothandel te bestellen bent u direct klaar! Wij zorgen voor een snelle levering.