Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel glazen flesjes

Groothandel glazen flesjes inkopen

Weinig materialen zijn zo veelzijdig als glaswerk. U ontdekt de diverse toepassingen eenvoudig in onze groothandel voor glazen flesjes. Uw inkopen kunt u niet alleen online doen, maar ook in ons magazijn te Drachten. Daar maken wij gebruik van ons Cash & Carry systeem. Dit werkt ongeveer hetzelfde als gewoon winkelen, maar afrekenen is een stuk eenvoudiger. Als u dat wenst, sturen wij u een factuur, zodat u niet direct contant hoeft af te rekenen. Wij hebben onze glazen vazen en flessen groothandel zo ingericht dat u een inspirerend overzicht krijgt van ons assortiment. Zo ontdekt u bijvoorbeeld de charme van een glazen cilinder of onze glazen potjes. Dat is het voordeel van in onze groothandel glazen flesjes inkopen.

Groothandel glazen flesjes online

Wiljan is hét adres voor de ondernemer die weinig tijd vindt om zijn of haar voorraden aan te vullen. Bestel eenvoudig in onze groothandel uw glazen flesjes online en wij zorgen voor een snelle levering. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van woondecoratie waarmee u uw bijverkoop een stevige impuls kunt geven. Etaleer bijvoorbeeld diverse producten op een stijlvolle glazen schaal en bestel deze in onze groothandel net als uw glazen flesjes online! Wij zijn u graag van dienst.