Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Decoratie parels

Decoratie parels groothandel

U vindt een ruim assortiment versiermaterialen waaronder decoratie parels bij groothandel Wiljan. Wij hebben een compleet aanbod artikelen voor ondernemers die op zoek zijn naar sfeerartikelen. U tovert uw winkel of etalage in een mum van tijd om tot een aantrekkelijk plek voor uw klanten en uzelf. De decoratie parels uit onze groothandel zijn bijzonder te combineren met onze andere bloemisterij artikelen. U creëert moeiteloos de prachtigste bloemstukken!

Decoratie parel spelden

Pushpins, ook wel decoratie parel spelden genoemd, zijn bijzonder populaire versiermaterialen. Bij Wiljan vindt u naast pushpins met parels ook spelden met kleine bloemetjes. De glimmende artikelen hebben een stijlvolle, sjieke uitstraling en zijn geschikt voor ieder jaargetijde. Zeker als toevoeging aan uw kerstversiering zijn decoratie parel spelden ideaal. Ze geven uw zaak een gezellige, warme sfeer waar iedere klant van zal gaan stralen!

Decoratie parels online

U vindt het complete assortiment decoratie parels van Wiljan online. U kunt via de website ook gemakkelijk en snel de gewenste artikelen bestellen. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling snel geleverd wordt zodat u aan de slag kunt. U kunt onze producten zoals decoratie parels niet alleen online, maar ook in de showroom bestellen. Wij nodigen u van harte uit in Drachten om onze artikelen te bekijken. U kunt hier direct de juiste materialen kopen en mee naar huis nemen!