Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Graftakhouder

Graftakhouder groothandel

Wilt u voor een scherpe prijs een graftakhouder bestellen? Groothandel Wiljan is dan het adres om deze voordelig in te kopen als onderdeel van een set van 12 of 32 stuks. Wij hebben voor u de beste materialen en producten geselecteerd zoals de Oasis Florette. Dit type graftakhouder is in onze groothandel leverbaar in onder andere de afmetingen mini, medi en maxi. In ons ruime assortiment hebben wij ook ronde en vlindervormig Oasis steekschuim dat geschikt is om de laatste eer te bewijzen. Ook voor de mooiste kransen en rouwlinten kunt u bij ons terecht.

Graftakhouder oase

U kunt een bloemstuk op verschillende manieren vormgeven met een graftakhouder van oase. Let u bij uw keuze vooral op de gewenste lengte. Onze houders zijn verkrijgbaar in zowel een langwerpige als een vierkante variant. Door de toevoeging van bijvoorbeeld conifeertakken, bijstekers en decoratie parels kunt u het eindresultaat helemaal zelf bepalen. Bij Groothandel Wiljan kunt u een graftakhouder niet alleen online bestellen, maar ook direct in onze vestiging in Drachten inkopen. Wij maken gebruik van een handig Cash & Carry systeem, waarbij u uw producten meteenkunt inladen en vervolgens direct kunt afrekenen. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een keuze die past bij uw onderneming.