Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel manden

Groothandel manden riet

Natuurlijke materialen doen het altijd goed. Onze groothandel biedt u manden van riet aan die in uw bloemisterij of tuincentrum niet zullen misstaan! De rieten manden van Wiljan zijn uitstekend geschikt als plantenmand. Wij hebben bijvoorbeeld ronde manden, hangmanden en manden met hengsels. Deze zijn ook perfect als basis voor een prachtig bloemstuk of seizoensgebonden decoratie. U maakt het helemaal af met onze bloemisterij artikelen. In onze groothandel vindt u manden van riet in de oorspronkelijke kleur, maar ook in grijs, wit en zwart. Zo kunt u altijd kiezen voor de manden die het beste bij uw interieur passen!

Groothandel manden zeegras

Wilt u uw winkel verrijken met een paar echte eyecatchers om meer klanten aan te trekken? Kies dan uit onze groothandel voor manden van zeegras. Dit natuurlijke materiaal lijkt op riet, maar bestaat uit verfijnder vlechtwerk. In de zeegras groothandel van Wiljan kunt u bovendien manden kopen met prachtige kleuren en motieven die er helemaal uitspringen. Ook hebben wij manden op pootjes om uw planten of bloemen nog meer op te laten vallen. Heeft u al creatieve ideeën met de manden? Koop bij onze groothandel vandaag nog uw manden van zeegras en laat uw klanten gelijk meegenieten!

Groothandel manden draad

Voor een strakke, moderne uitstraling kiest u in de groothandel voor manden gemaakt van draad. Wij hebben een ruim assortiment van deze veelzijdige manden. Zo hebben wij in onze draadmand groothandel bijvoorbeeld fruitmanden, etagères, wandrekken en manden met jute handvatten. Dankzij de neutrale uitstraling zijn ze heel goed in ieder interieur te gebruiken. U bestelt ze eenvoudig online bij de Wiljan groothandel. Manden van draad zijn perfect om uw aanbod sfeervol en op uw eigen manier te presenteren!

Groothandel manden inkopen

Wilt u vandaag nog aan de slag met het verrijken van uw inrichting? Kom naar de groothandel waar u manden kunt inkopen met ons Cash & Carry systeem. Dit werkt bijna hetzelfde als boodschappen doen: u laadt de producten in uw wagentje, rekent af of laat een factuur maken en kunt de gekozen producten dan gelijk meenemen! Naast manden vindt u in de groothandel woondecoratie ook vele andere producten om uw klanten goed van dienst te kunnen zijn. Wij zijn bijvoorbeeld ook dé toonaangevende groothandel in verpakkingsmateriaal. Kortom: wilt u in de groothandel manden inkopen of heeft u nog andere woondecoratie of bloemisterij artikelen nodig voor uw winkel? Kom naar Wiljan!