Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel bloemschikken

Groothandel voor bloemschikken

Maak online uw account aan en u bestelt de verschillende bloemisterij artikelen in onze groothandel voor bloemschikken eenvoudig online. Of kom eens langs bij ons filiaal in Drachten. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee al onze groothandel decoratie artikelen bekijken. We maken gebruik van een speciaal Cash & Carry systeem, wat betekent dat u de producten die u koopt in onze groothandel voor bloemschikken meteen mee kunt nemen.

Groothandel decoratiemateriaal bloemschikken

U maakt de mooiste boeketten en bloemstukken met het groothandel decoratiemateriaal voor bloemschikken van Wiljan. Met het oasis steekschuim uit onze groothandel creëert u ware bloemsierkunst in de vorm van bijvoorbeeld een vlinder of een hart. U vindt alles van jute touw tot papierdraad in onze bindmateriaal groothandel. Als we het groothandel decoratiemateriaal voor bloemschikken op voorraad hebben, leveren we dit binnen 48 uur. U kunt zowel kleine als grote aantallen voordelig bestellen!