Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Lente decoratie groothandel

Lente decoratie groothandel inkopen

Wanneer u voor de lente seizoensgebonden decoratie zoekt, kunt u bij groothandel Wiljan al uw inkopen doen op één adres. Bezoek onze 250 m2 grote showroom in Drachten, waar u gebruik kunt maken van ons handige Cash & Carry systeem. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een bezoek van onze showwagen. Dan komen wij bij u op locatie langs met een mobiele showroom, waarin wij u de laatste trends tonen. Wij helpen u met een deskundige en persoonlijke service zodat u, wanneer het weer lente wordt, uw decoratie gemakkelijk bij groothandel Wiljan kunt inkopen.

Lente decoratie groothandel online

Wanneer het weer opklaart en de vogels weer fluiten in de lente, bestelt u uw decoratie voor het seizoen bij groothandel Wiljan eenvoudig online. Dit thema valt natuurlijk uitstekend te combineren met onze paasdecoratie. Bestellingen van kleine aantallen zijn bij ons altijd mogelijk. Dankzij ons magazijn van 5.000 m2 hebben wij alle producten op voorraad en kunnen wij uw order snel leveren. Wij bieden allerlei gesorteerde seizoensdecoratie, zodat u na de lente ook voor de zomer decoratie bij groothandel Wiljan eenvoudig online bestelt.