Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Houten kerstdecoratie

Houten kerstdecoratie groothandel

Als u op zoek bent naar houten kerstdecoratie is Wiljan dé aangewezen groothandel. Wij hebben veel kerst accessoires in onze groothandel op voorraad. Zo bent u verzekerd van een snelle levering! Wilt u vandaag nog beginnen met versieren van uw zaak? Dan kunt u ook gebruikmaken van ons Cash & Carry systeem. U komt dan naar ons magazijn en koopt uw kerstversiering in de groothandel. Afrekenen kan direct of op factuur. U kunt alle traditionele en houten kerstdecoratie in onze groothandel dus direct meenemen!

Houten kerstdecoratie hangers

Wilt u naast de klassieke kerstballen en slingers ook wel eens iets anders? Kies dan voor houten kerstdecoratie hangers! Deze geven uw kerstboom meteen een eigentijdse uitstraling. Wiljan is de aangewezen kerstboomversiering groothandel in moderne en traditionele decoratie. Zo vindt u altijd verfraaiing voor de feestdagen die past bij de inrichting van uw gehele zaak. Gebruik bijvoorbeeld ook onze houten kerstdecoratie hangers als eyecatcher in uw sfeervol ingerichte etalage!

Houten kerstdecoratie online

Bij Wiljan bestelt u uw houten kerstdecoratie gemakkelijk online. Dat gaat als volgt: u maakt een zakelijk account aan en kunt voortaan elke keer eenvoudigweg inloggen en direct alle artikelen uit onze groothandel bestellen in onze webshop! Dankzij onze grote voorraad kunnen wij een snelle levering garanderen. Zo hoeft u uw winkel niet te verlaten tijdens de drukke aanloop naar de feestdagen om naar de groothandel voor kerstdecoratie te gaan. Slingers, ballen, lichtjes en houten kerstdecoratie bestelt u voortaan online!

Houten kerstdecoratie bestellen

Heeft u al een keuze gemaakt en wilt u houten kerstdecoratie bestellen? Vergeet dan ook uit onze veelzijdige groothandel de kerstverlichting niet! Wij hebben lampjes voor zowel binnen als buiten. Zo kunt u zelfs de entree van uw winkel al prachtig versieren om uw klanten helemaal in de kerstsfeer onder te dompelen. Denk bijvoorbeeld aan een opvallende kerstkrans op de deur, aangevuld met lampjes en houten kerstdecoratie. Begin snel met bestellen van sfeervolle kerstversiering in de stijl van uw winkel en breng de gezelligheid van de feestdagen naar binnen!